سلام، کاکادو امبرلا نر اهلی با پرهای کاملا صاف و زیبا دارم که به علت نداشتن وقت کافی برای نگهداری میخوام بفروشمش ، ضمنا کم جیغ ترین کاکادویی که دیدم ،میشه گفت جیغ نمی زنه ،قیمت پایه بدون قفص ۴.۵
تحویل در تهران
۰۹۱۲۳۴۹۹۶۸۴
سلام، کاکادو امبرلا نر اهلی با پرهای کاملا صاف و زیبا دارم که به علت نداشتن وقت کافی برای نگهداری میخوام بفروشمش ، ضمنا کم جیغ ترین کاکادویی که دیدم ،میشه گفت جیغ نمی زنه ،قیمت پایه بدون قفص ۴.۵
تحویل در تهران
۰۹۱۲۳۴۹۹۶۸۴
سلام بچه ها خوبین یه طوطی نر دارم که میزارمش برای فروش این طوطی دست صاحب قبلیش پرکن شده بود و معلومه که کلی اسیبم دیده چون صداش با باقیه طوطیا فرق میکنه و اینکه تعادل هم نداره تو قفسش میمونه و بیرون نمیاد همیشه تو خونه ما در قفسش بازه ولی بیرون نمیاد اگرهم بیاریش بیرون خودش میره تو وتمایلی به بیرون موندن نداره وحشی هستش و علاقه ای به گرفتن هم نداره از وقتی پیش منه کامل پرهاش در اومده و خیلی هم خوش غذاست همه چی میخوره فقط کسی که میخوادش خواهشا دوسش داشته باشه و بهش عشق بده 100 تومان قیمتشو گذاشتم اگه قفس و اسباب بازیشم خواستین 30 تومان ممنون
برای خرید لطفا پیغام بگذارید
![]()
ماجرای عجیبی است!
چند میلیون نفرشامگاه هر جمعه منتظر مختارنامه هستند که انتقام حسین (ع) را بگیرد؛
غافل از اینکه 1174سال است مهدی (عج) فقط 313 یار میخواهد تا انتقام جد شهیدش را بگیرد...
شما تو فیسبوک هم هستین
دوستان یه لحظه توجه کنید بیزحمت :
نیازمندکتاب های زیست شناسی سال اول دبیرستان تاپیش دانشگاهی از انتشارات مبتکران
بنده به دنبال ماکت های بامقیاس یک هجدهم(1:18) بنزهای کلاسیک 220D+600+190E 80's+500SEC هستم
سلام بچه ها خوبین این طوطی که عکسش بالا هستو میخوام رایگان واگذار کنم منتها وقتی من این طوطیو گرفتم لخت بود چون پرکنی داشت الان که تو عکس میبینین حال روحیش بهتره اون شخصی که صاحب طوطی بود نمیدونم چه بلایی سر این بیچاره اورده بود که صداش مثل صدای طوطیای دیگه نیست نمیتونه پرواز بکنه یعنی اگه مجبور به پرواز بشه تعادل نداره میچرخه و نافرم زمین میخوره لطفا به خاطر رایگان بودنش نیاین سمتش چون این طوطی رام نیست و نمیتونین تو دست بگیرینیش من اوایل میخواستم رامش کنم و هی میگرفتمش ولی دیدم وضعیتش بدتر میشه و پرهاشو بیشتر میکنه الانم با قفسو اسباب بازیش میدمش که جا به جاییش زیاد اذیتش نکنه کسی که میگیرتش باید بدونه تو طول روز نه زیاد ولی متوسط میخونه صداش خیلی بلند نیست ولی خوب طوطیه دیگه!جاش باید ثابت باشه و اینکه پسر خوبیه دلم نمیخواد دست مغازه دار بیفته چون گذشته خوبی نداشته نمیخوامم تو اینده هی دست به دست بشه لطفا یکی بگیرتش که بتونه همیشه نگهش داره و دوسش داشته باشه و مراقبش باشه خواهش میکنم اول فکر کنین بعد تصمیم بگیرین روحیه این پرنده حساسه قار نمیزنه و ارومم هست
این عکس پرکنیشه من گرفته بودمش بدتر هم بود ولی الان خیلی خوبو متعادل شده اگهی بالا عکس الانشه اینم شماره 09198712554لطفا پیامک بدین و تماس نگیرین
ماجرای عجیبی است!
غافل از اینکه 1174سال است مهدی (عج) فقط 313 یار میخواهد تا انتقام جد شهیدش را بگیرد...
سلام دوتا عروس هلندیه لوتینو سفید دارم یکی تقریبا 2.5 نر و یکیم 8 ماهه نمیدونم نر هستش یا ماده هر کدوم دونه ای 300 در صورت خرید با شماره 09198864772 تماس بگیرین
ماجرای عجیبی است!
علاقه مندي ها (Bookmarks)